Solicita invitatie
Cei interesati sa participe la eveniment, au mai multe modalitati de inscriere. Bloggerii se pot acredita sau pot deveni ambasadori ai evenimentului si isi vor asigura un loc gratuit la eveniment. Profesionistii in comunicare si social media pot solicita invitatii gratuite pentru seminariile dedicate, iar cei din companii isi pot asigura un loc pe baza unei taxe de participare.

Invitatiile bloggerilor la Webstock 2015 vor fi acordate pana la 25 septembrie. Invitatiile neconfirmate pana la data anuntata vor fi redistribuite celor de pe lista de asteptare.
Bloggeri
Full-Day
Daca iti doresti sa te inscrii la eveniment in calitate de Ambasador sau Blogger Acreditat, vei participa la eveniment Full Day, incluzand sesiunile de conferinte din prima parte a zilei, cele trei micro-evenimente care se desfasoara in paralel dupa-amiaza, si gala de premiere Webstock Awards. Invitatiile vor fi acordate incepand cu data de 1 august, in mai multe serii.
Bloggeri si specialisti
Half-Day
Daca iti doresti sa te inscrii la eveniment in calitate de Blogger Acreditat sau specialist half day, vei participa la cele trei micro-evenimente care se desfasoara in paralel si gala de premiere Webstock Awards. Invitatiile vor fi acordate incepand cu data de 1 august, in mai multe serii.
Participare la eveniment Full Day pentru companii, achitand taxa de participare 250 RON, TVA inclus

Webstock aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.