Participa la studiul Social Media Employment 2015

Social media a evoluat de la an la an. Nu mai este doar o platforma de expresie personala, ci a devenit o modalitate de comunicare eficienta atat pentru branduri, cat si pentru companii, care au dezvoltat in cadrul lor departamente de social media.

Numarul de specialisti si piata de job-uri in social media e in crestere, motiv pentru care, Evensys si PortalHR colaboreaza pentru o noua analiza a activitatii angajatilor in Social Media din Romania.

De 5 ani incoace sondajul “State of Social Media Employment” se adreseaza celor care desfasoara, fie in companii sau agentii, activitati de social media, in oricare dintre domeniile marketing, advertising sau online. Acest sondaj ofera o privire de ansamblu cat mai corecta despre social media si ne permite sa ințelegem fenomenul si impactul pe care-l are pe piata muncii.

Analiza se va face pe joburile nou aparute in acest sector, activitatile principale pe care le implica, la fel si titulaturile existente (o mai buna descriere a lor), experienta profesionala a ocupantilor acestor pozitii, dar și nivelul salarial existent pentru aceste responsabilitati.

Rezultatele vor fi prezentate in premieră pe 2 octombrie la Webstock 2015, iar la cererea participantilor, ele pot fi trimise si pe adresele de email furnizate. Se asigura confidentialitatea datelor personale.

Cei interesati sa completeze sondajul sunt rugati sa-si anunte participarea in formularul de aici.

Leave a Reply

Webstock aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.